[td_text_with_title custom_title=”Υλικά”]

  • 350 γρ. Μπισκότα Πτι-Μπερ
  • 320 γρ. Άχνη Ζάχαρη
  • 125 γρ. Βιτάμ
  • 50 γρ. Κακάο
  • 1 Βανίλια
  • 2 Αυγά

[/td_text_with_title]

[td_text_with_title custom_title=”Εκτέλεση”]

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη μαζί με το βούτυρο για 5 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα, τις βανίλιες και το κακάο.
  3. Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια στα τέσσερα μέσα σε ένα μεγάλο μπολ και τα ραντίζουμε με λίγο φρέσκο γάλα.
  4. Ρίχνουμε το παραπάνω μείγμα μέσα στα μπισκότα και τα ανακατεύουμε καλά με το χέρι μας μέχρι να πάει σε όλα τα μπισκότα.
  5. Ανοίγουμε ένα μεγάλο φύλλο αλλουμινόχαρτο και ρίχνουμε το μείγμα, με τα χέρια μας του δίνουμε ένα μακρόστενο σχήμα σαν “κορμός δέντρου”. Αν θέλουμε μπορούμε να το χωρίσουμε στα δύο και να κάνουμε δύο κορμούς.
  6. Το τυλίγουμε σφιχτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 4 με 5 ώρες περίπου. Το ιδανικότερο είναι να μείνει ένα βράδυ στην κατάψυξη.
  7. Σερβίρουμε με μία μπάλα παγωτό της αρεσκείας σας. Εμείς προτιμήσαμε το παγωτό φράουλα.

 

Καλή σας επιτυχία !

[/td_text_with_title]