πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοιαΚαι η συνέχεια από το απίθανο top-10 από τα πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια part 1 συνεχίζεται ! Εδω θα δούμε τα υπόλοιπα πραγματικά εκθαμβωτικά πλοία φορείς της πολυτέλειας !


5) Seven Seas Mariner

Seven Seas Mariner

Με 700 επισκέπτες, το Mariner είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια. Ισχυρίζεται, επίσης, να είναι το καλύτερο all-suite / all-balcony κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, που σημαίνει ότι κάθε επισκέπτης μπορεί να έχει μια πολυτελή εμπειρία.

4) Seven Seas Voyager

Seven Seas Voyager

Παρόμοιο σε μέγεθος με το Mariner, το Voyager φιλοξενεί επίσης 700 καλεσμένους σε πολυτελείς σουίτες. Σήμερα είναι αγκυροβολημένο στη Σιγκαπούρη και προετοιμάζεται για κρουαζιέρες στο Χονγκ Κονγκ και το Πεκίνο.

3) Paul Gauguin

Paul Gauguin

Το Paul Gauguin σχεδιάστηκε ειδικά για να πλεύσει στα μικρά λιμάνια της Ταϊτής και της Γαλλικής Πολυνησίας, που τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια δεν μπορούν να φτάσουν. Περισσότερο από το 70% από τις σουίτες και καμπίνες στο πλοίο διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι.

2) SeaDream

Seadream

Κατ ‘ανώτατο όριο 112 επισκέπτες δέχονται άριστη περιποίηση από ένα πλήρωμα 95 ατόμων πάνω στο SeaDream, το οποίο θα πλέει γύρω από την Καραϊβική για μερικούς ακόμα μήνες. Μπορείτε πάντα να πάρετε ένα καγιάκ με γυάλινο πυθμένα ή ακόμα και να κάνετε θαλάσσιο σκι από το πίσω μέρος του σκάφους.

1) Crystal Serenity

Crystal Serenity

Το Crystal Serenity κατατάσσεται σταθερά ως το καλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, και μόλις ολοκλήρωσε έναν επανασχεδιασμό που το κατέστησε ακόμη πιο εκπληκτικό. Το μπάνιο του ρετιρέ ήταν ένα κύριο στοιχείο που άλλαξε μέσα στο επανασχεδιασμό του, το οποίο διακοσμήθηκε με απίστευτα ψηφιδωτά από ιταλικό μάρμαρο, θερμαινόμενο δάπεδο και ενσωματωμένη τηλεόραση!