Πραγματικά θεωρείτε ότι έχετε παίξει κάθε σπορ που μπορείτε ενδεχομένως να συμμετέχετε; Σκεφτείτε πάλι, επειδή είναι εξαιρετικά απίθανο, εκτός από φυσικά εάν είστε πολυεκατομμυριούχοι που μπορείτε να ξοδέψετε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κάνοντας τα 5 πιο ακριβά σπορ στον κόσμο.

asd

Εάν νομίζεται ότι στο Equestrianism ιππεύετε ένα άλογο, αναθεωρήστε. Αυτό είναι σίγουρα κάτι περισσότερο εκείνο.Υπάρχουν τρία μέρη που αποτελούν το Equestrianism: το μέρος εκπαίδευσης αλόγου σε περιστροφές, άλμα, και τρίαθλος. Είναι ένα από τα αθλήματα που περιλαμβάνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό μπορεί να δημιούργησε την άποψη του ακριβού αθλητισμού.

asd2

Για να πάρεις μέρος στο Bobsled, πρέπει να είσαι σε μέρος με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Χρειάζεται επίσης να έχεις και τρία ακόμα άτομα μαζί σου. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι τα λεφτά τα οποία χρειάζεσαι για να αγοράσεις τον πανάκριβο εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για τα πάρεις μέρος σε αυτό το άθλημα. Αν δεν πλήρεις έστω και μία από αυτές τις προϋποθέσεις, δυστυχώς δεν μπορείς να συμμετέχεις.

asd3

Αν νομίζεται ότι η πτήση με αερόστατο είναι σαν αυτά που βλέπετε στις ρομαντικές ταινίες, είστε γελασμένοι. Αυτό δεν είναι ένα απλό σπορ στο οποίο απλά κόβεις ένα σχοινί, ανάβεις μια φωτιά και καθισμένος μέσα σε ένα “καλάθι” πετάς στον ουρανό. Εδώ μιλάμε για έναν αγώνα πτήσης με αερόστατο. Πρέπει να κάνεις σε πολύ μεγάλο υψόμετρο μια συγκεκριμένη διαδρομή σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. Αυτό το άθλημα δεν είναι όσο και αν φαίνεται φθηνό. Αντιθέτως είναι ένα από τα πιο ακριβότερα σπορ του κόσμου.

asd4

Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου κάνοντας Sky Jumping θα χρειαστεί να ξοδέψετε μόνο 1500$3000$ . Το κόστος είναι πολύ μικρο σε σύγκριση με τα προηγούμενα αθλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι λόγοι για τους οποίους αυτό το άθλημα χαρακτηρίζεται ακριβό είναι τρεις κυρίως : Πρώτον ο χώρος στον οποίο θα κατοικείς θα πρέπει να είναι κοντά σε μέρη της Αμερικής στα οποία προσφέρονται πλήρης μαθήματα Sky Jumping. Δεύτερον, τα χρήματα τα οποία πρόκειται να ξοδέψεις για να “νοικιάσεις” έναν προπονητή για να σε προετοιμάσει κατάλληλα. Τέλος το πιο ακριβό μέρος αυτού το αθλήματος είναι η ασφάλεια η οποία πρέπει να πληρώσεις για περιπτώσεις ατυχημάτων.asd5

Το φεστιβάλ ταχύτητας της Whitianga κατακτά δικαιλογημένα την πρώτη θέση, σε αυτό μπορείς να βρεις όλα τα αθλήματα που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα. Ένα από αυτά είναι και το Πρωτάθλημα Ελικοπτέρου. Για να διαγωνιστείς σε αυτό το άθλημα θα πρέπει να έχεις το δικό σου ελικόπτερο. Ναι καλά ακούσατε, το δικό σας ελικόπτερο το οποίο κοστίζει πολλά εκατομμύρια δολάρια!