Το ομορφότερο καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα του κόσμου

Το καλύτερο ηλιοβασίλεμα έρχεται να μας αποκαλύψει  το δεύτερο μέρος του άρθρου Τo ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου | part.1

5. Torres del Paine National Park, Χιλή

Το πάρκο αυτό σε αντίθεση με τα προηγούμενα ηλιοβασιλέματα προσφέρει κάτι το μοναδικό. Κάθε φορά και ένα διαφορετικό ηλιοβασίλεμα από το προηγούμενο και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στην Πέμπτη θέση.

 

5

4. Key West, Φλόριντα

Καμία πόλη δεν έχει πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα από αυτό του KeyWest. Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως φυσικό έργο τέχνης, διότι δύο ώρες πριν νυχτώσει, ο ουρανός μετατρέπεται σε πανδαισία χρωμάτων. Κάνοντας έτσι χιλιάδες τουρίστες να το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

 

4

3. New York Harbor, New York

Το τρίτο σε σειρά ηλιοβασίλεμα είναι το πασίγνωστο της Νέας Υόρκης. Πολύς κόσμος συνδυάζει το παραμυθένιο αυτό τοπίο πάνω σε ένα πλοίο και με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι!

 

3

2. Antelope Island State Park, Συρακούσες, Γιούτα

Μία ανάσα πριν από την κορυφή βρίσκεται το ηλιοβασίλεμα στο AntelopeIsland. Παράλληλα με το μαγικό τοπίο που προσφέρει, έχει μια μεγάλη δόση σπάνιας χλωρίδας και πανίδας δημιουργώντας έτσι έναν επίγειο παράδεισο.

 

2

1.Halekulani Resort, Χονολουλού, Χαβάη

Πρώτο και καλύτερο βέβαια ηλιοβασίλεμα  σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι αυτό του Halekulani Resort στη Χαβάη. Το ηλιοβασίλεμα αυτό δεν περιγράφεται με λέξεις αρκεί να σκεφτείτε ότι πολλοί άνθρωποι μετακομίζουν στη Χονολουλού μόνο γι ‘αυτό το λόγο!

 

1